11 Haziran 2009 Perşembe

YÖNLENDİRME KODU

XATDAN BLOGSPOTA YÖNLENDİRME İSTEYENLER deadly_black34@hotmail.com eklesin yönlendirme kodu yapılır!

RESİMLER

Emre Altuğ’dan yeni klip

“Kişiye Özel” isimli albümünü çıkaran Emre Altuğ, yeni albüm öncesi bir klip daha çekti.

“Kişiye Özel” isimli albümüyle büyük beğeni toplayan Emre Altuğ, yeni albüm çalışmalarına başlamadan önce albümün 5. ve son klibini “Sevişme Onlarla” isimli şarkıya çekiyor. Bugüne kadar Emre Altuğ’un birçok albümünün aranjörlüğünü yapan Mustafa Ceceli’nin remix’ini yaptığı “Sevişme Onlarla” yaza damgasını vuracak..

“Sevişme Onlarla” şarkısının klip yönetmenliğini Burak Arlıer, yapımcılığını Nicholas Dimous gerçekleştiriyor.

Istanbul"da bir barda çekilen klip konser ortamı hazırlanarak gerçekleşti ve klipte sanatçıya çok sayıda oyuncu eşlik etti.

Michael Jackson


Michael Jackson’dan kolbastı


Dansıyla ve sesiyle dünyanın en iyi sanatçılarından biri olan Michael Jackson'dan kolbastı show sizleri eğlendirecek

Niran Ünsal

Niran Ünsal Show Radyo’daydı.

Niran Ünsal Show Radyo’daydı.


Niran Ünsal yeni albümü ve yeni şarkılarıyla 9 Haziran Salı günü Show Radyo'da Hakan Demir'in konuğu oldu.

EGE: Kimin şarkıcı olduğu işte şimdi anlaşılacak

Şarkıları altı dile çevrilmiş olan Ege`nin yeni albümü `Bir İzmirli`nin Not Defterinden` çıktı. Aşk şarkılarıyla tanıdığımız sanatçı, bu defa Ortadoğu ve Balkan şarkıları yapmış. İlk kez pek çok sazı bir arada kullanıp albümü de İzmirlilere adamış...

Yıllar önce, Fransız şarkıcı Rita Zaray`la `Delice Bir Sevda` adlı şarkısı için düet yapan Ege, o dönemde apar topar askere gidince, birlikte yapmayı düşündükleri konser programına katılamamış haliyle. Ancak Zaray, `sahte Ege` bulmaya karar vermiş. O gün büyük beğeni toplayan `sahte Ege` ardından tek başına ama Ege`nin adıyla Avrupa`da konserler vermeye devam etmiş. Türkler`in konsere gitmesi ve sonrasında kuliste şarkıcıyı görmek istemeleri olayın ortaya çıkmasına neden olmuş. Ege, olayı çok sonradan öğrenmiş. Şimdi ise gülüp geçiyor ve `Bence sevimli bir şey. Mahkeme açsanız ne diyeceksiniz, görüntümü çaldı diyemezsiniz ki. Ben de intikam aldım zaten şimdi. Aynı şarkıya aradan yedi yıl geçmesine rağmen yeniden aranje yaptık` diyor. Yeni albümünde tüm şarkıların söz ve besteleri Ege`ye ait. Sanatçı, Buzuki Orhan ve Hüsnü Şenlendirici`yle çalışmış. Ege`yle yeni albümünü konuştuk. Avrupa`da bir sahte Ege dolaşıyormuş... Bundan haberiniz var mı? 1999 yılında Fransız şarkıcı Rika Zaray`la `Delice Bir Sevda` adlı şarkıma düet yaptık. Televizyon programları ve konserlere çıkıp albümümün altyapısını hazırlayacaktık. Fakat düetten iki ay sonra askere gittim. Orada şarkı çok tuttu. Bir Ege eksikliği hissedildi! Konser tarihleri belli olmuş, Ege bulunamayınca sahte bir Ege yaratılmış. İnsanlar albümdeki şarkıyı duymak, haliyle o adamı da görmek istiyorlar. Sadece insanlara hoşluk yapılması adına turnenin ayakları sağlam olsun diye yapılmış bir şey. Bundan haberim yoktu, birkaç ay önce öğrendim. Komik. Dava açmayı gerektirecek bir şey yok ortada. Sevdiğim, tanıdığım iyi bir arkadaşım. Bu olayı zaten Fransızlar biliyor. Türkler`den kadına hayran olanlar da konserde keşfetmişler zaten. `Ege`yle birlikte konsere geldi` deyince Türkler de gidiyor. Konser sonrası kulise girdiklerinde adamla konuşmaya çalışıyorlar ama adam Fransız! Önlem almayı düşündünüz mü?

Bence sevimli bir şey. Mahkeme açsanız ne diyeceksiniz; `Görüntümü çaldı` diyemezsiniz ki. Bana da benzemiyor hiç. İntikam aldım zaten şimdi. Aynı şarkıyı burada da kullanacaktık, askerlik araya girince projeyi yapamadık. Aradan yedi yıl geçti ve şarkıyı yeniden aranje yaptık. Albümde bu şarkı da var. İnsanlar yedi yıl önceki Ege ve Rika Zaray`ı biraz modernize edilmiş halde, gecikmiş olsa da dinleyecekler.

Zamanın Eli` ile güzelleşecek içimizdeki sebepler!

Romantik şarkıların sevilen sesi Funda Arar, yeni albümü `Zamanın Eli` ile dinleyici karşısına çıktı. Funda Arar ile yeni albümünü ve müzik sektörünü konuştuk

Romantik şarkıların sevilen sesi Funda Arar, yeni albümü `Zamanın Eli` ile dinleyici karşısına çıktı. Funda Arar ile yeni albümünü ve müzik sektörünü konuştuk.

Romantik şarkıların sevilen sesi Funda Arar, yeni albümü `Zamanın Eli` ile dinleyici karşısına çıktı. Funda Arar ile yeni albümünü ve müzik sektörünü konuştuk.

Bizlere yeni albümünüz `Zamanın Eli`nden bahseder misiniz?

Albümümde 13 şarkı yer alıyor. Yaklaşık 1.5 senedir bu albüm için çalışmaktayız. İki şarkının sözü ve müziği bana ait. Albümde, Burcu Tatlıses, Febyo Taşel, Müfide İnselel, Günay Çoban ve Onur Baştürk`e ait şarkılar var. Ayrıca Selahattin Sarıkaya`ya ait bir de Türk Sanat Müziği eseri var. Aslında beraber çalıştığım kemik ekip aynı. Çok romantik bir albüm oldu. İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum ben.

Albümünüze baktığımızda bu albüm biraz daha fazla elektronik rock ezgilerini taşıyor. Bu albümü müziğiniz adına bir geçiş albümü olarak adlandırabilir miyiz?

Hayır, pek öyle diyemeyiz. Aslında benim tarzım ve yaptığım şarkılar belli. Şimdiye kadar hep akustik albümler yaptım. Elektronik rock tabir ettiğimiz birtakım şarkıları da denedik. Ben diğer albümlerimde de elektrik gitar soundunu çok kullandım, bu albümümde de öyle oldu. Ama ilk defa elektronik davulu canlı davulla birleştirdik. Bu yurtdışında çok yapılan bir şey. Türkiye`de stüdyolar buna çok müsait değil. Kendi stüdyomuzu kullandığımız için istediğimiz şekilde çalışma fırsatı bulduk. Bu albümde de evet rock soundları var ama bu tamamen elektronik rock yapacağım anlamını taşımıyor. Bu tarzı sevdiğim için şarkılarımızın da yapısı buna müsait olduğu için denedik. Çünkü dünyada müzik sürekli değişiyor ve yakıştığı kadarıyla sizin de bunu kendi müziğinize taşımanız gerekiyor.

Onlar müzik aleminin devrik kralları

Onlar müzik aleminin devrik kralları

Hüseyin Altın, Malatyalı İbrahim, Ayşe Mine, Vahdet Vural, Hayri Şahin, Bergen, Tüdanya Huri Sapan. Bir zamanlar kraldılar ama maziyi mumla arıyorlar


Ülkü Özel Akagündüz`ün haberi

İlk arabesk şarkıları seslendiren Ahmet Sezgin artık aramızda değil. 2 hafta önce veda etti sevenlerine ve şu ölümlü dünyaya... Yaklaşık elli yıl önce `Sevmek günah mı?`yı söylediğinde `İşte` demişti birileri, `Bu, arabesktir.` `Nerde akşam orda sabah ederim. Bahtımın peşinden ağlar giderim. Perişan oldum, derbederim. Söyle sevgilim bana, sevmek günah mı?` O vakte kadar Türk halk müziği icra eden Sezgin, arayı çok açmadan söylediği `Deryada Bir Salım Yok` şarkısıyla arabesk müziğin `ilk yorumcusu` olarak şöhreti yakalamış ve halkın takdirini kazanmıştı. Bu şarkı, Gencebay`ın bestesiydi aslında; ama arabeskin `Orhan Baba`sı o yıllarda Ahmet Sezgin`e bağlama çalan yetenekli bir müzisyendi sadece... Hem ondan önce, arabeski bir adım öteye taşıyacak başka bir isim vardı: Suat Sayın... Türk sanat müziği ekolünden gelen Sayın`ın şarkılarını kim bilmez; Sevemez Kimse Seni, İntizar, Nazende Sevgilim... Ferdi Tayfur`dan Zeki Müren`e onlarca sanatçıya beste veren ve kendi şarkılarını kadifemsi sesiyle yorumlayan Sayın`ı da iki yıl önce kaybettik... Orhan, Ferdi ve Müslüm`den müteşekkil `üç büyükler` dışında meraklısının bilip takip ettiği bu iki `baba` da artık öte diyarda, tamam; ama unuttuğumuz başka isimler yok mu? Bir zamanlar kasetleri milyon satmış, Almanya turneleri, İstanbul gazinoları, Yeşilçam setleri arasında koşturup dururken ne olduysa yitip gitmiş birileri... Kitlenin unuttuğu ama `sessiz ve derinden` takipçilerinin internet forumlarında `Neredesin baba?` diye soruşturduğu arabeskçiler... Eski plakları el altından iyi paralara gidiyor, albümleri sanal âlemde toptan indiriliyor, You Tube`da videoları on binlerce tık alıyor, hatta adlarına web siteleri kuruluyor; fakat bu adamlar ve kadınlar ortada yok. İyi ama neredeler? Ne zaman, nasıl bir rüzgâr esti de kıyıda kaldılar? Kimileri maçı kaybettiklerini, treni kaçırdıklarını söylüyor. Peki, kendileri ne düşünüyor?

Malatyalı İbrahim Eller Aldı`yı besteledi, Bergen`i meşhur etti

Soğanlı`da bir müzik stüdyosundayız, karşımızda Malatyalı İbrahim... Fondaki eski şarkılar, Doğanşehir`den çıkagelen çocukluk hatıralarına eşlik ediyor. İlginç bir keşfediliş hikâyesi var; evde, kasete uzun hava okuduğu ortaokul yılları... Teyp bir gün bozulur ve tamir için Malatya`daki Altınova Plakçılık`a gider. Ön taraf plakçı, arka taraf tamirci... Kader ağlarını örmektedir. Dönemin şarkıcılarından Ali Avaz, Altınova Plakçılık`ta hoşbeş etmektedir. Ansızın bir Arguvan havası patlar arkadan: `Gül söküyorum diye kökünden sökme, ayrı düştük diye boynunu bükme.` Tamirci çocuk düğmeye basmıştır ve küçük İbrahim`in ev yapımı kaseti gün yüzüne çıkmıştır.

`Kim bu çocuk? Bulun, getirin.` der Ali Avaz. Çocuk bulunur; ama baba faktörü vardır ortada, İstanbul yolculuğuna izin çıkmaz. Devamını İbrahim Bey`den dinleyelim: `Bakkal dükkânımızı abim işletirdi. Ondan biraz para alıp, valize de iki gömlek atıp İstanbul`a kaçtım. Ali Avaz`ın Cankurtaran`daki evinde on beş gün kaldım. On altıncı gün abim geldi ve beni götürdü.` Yarım kalan İstanbul hikâyesini, yaz tatillerinde İstanbul`daki çay bahçelerinde türkü okuyarak ve liseyi bitirdiğinde kapağı bu koca şehre atarak tamamlamış Malatyalı İbrahim. Baraka tipli ucuz plakçılarda tutunma çabası, ilk kırk beşliğinin başka bir isimle çıkarılması, turneler, birkaç kırk beşlik daha, askerlik, evlilik ve gurbet yolları... Almanya, talihinin döndüğü yer; fabrikada işçilik yapıyor ve gazetelerden yeni çıkan kasetleri takip ediyor. Minareci firmasını da o zaman keşfediyor. Kendisi Nürnberg`de, Minareci Münih`te... Türkiye`deyken yaptığı kırk beşliği postayla firmaya gönderiyor ve çok geçmeden tam sayfa gazete ilanlarıyla parlatılan sanatçılardan biri oluyor: `Ferdi Tayfur`u şöhret yapan Minareci, şimdi de Malatyalı İbrahim`i takdim eder!` Gurbetçilerin hasretle yanıp tutuştuğu yıllar... Bir kuru sazla üç saatte doldurulan kasetler kapış kapış gidiyor, Malatyalı İbrahim`in başından marklar dökülüyor.

Seksenli yılların başında İstanbul`a dönen şarkıcı, `Bir geldim ki tanınmışım.` diyor, `Unkapanı`nda onlarca firma Almanya kasetlerimin korsan baskısını yapmış. Bergen, `Eller Aldı` adlı şarkımı okumuş, kaseti bir milyon satmış. Ben bestekâr olarak ün yapmışım.` Bestecilik bu âlemde meziyettir ve sadece şarkı yorumlayana bir yanı eksik gözüyle bakılır. Malatyalı İbrahim, beste yapabilmesinde ortaokuldaki edebiyat öğretmeni Mehmet Yardımcı`nın büyük desteği olduğuna inanıyor; ama yeteneği de yabana atmamalı: `Bizim tarz, halkın tarzı.` diyor sanatçı, `Halkın çilesini, âhını vâhını dile getiriyorum. `Onun arabası var` da dinlenir; ama halk şunu ister: Sen gariban, ben gariban. Vazgeçelim bu sevdadan. Karı kalkmaz dağlar gibi, çökmüş üstümüze duman.` Ünlü isimler sanatçının eski eserlerine talip. Özellikle de `Eller Aldı` ya...

Söyleyen herkesi ihya eden bu şarkının sırrı nedir? Duygulu bir müzik, acıklı sözler, sokakta misket oynayan çocuğun diline dolanacak kısa sözler: `Eller aldı, eller aldı, sevdiğimi eller aldı, mutlu süren yaşantımı, gözümdeki seller aldı...` Bir başka meşhur şarkı; Sarayburnu`nda Aşk... `Şimdi ağlıyorum sahil yolunda. Bekliyorum seni Sarayburnu`nda.` sözleri altı yüz elli bin satınca sanatçının şöhreti katmerlenmiş. Yola halk müziğiyle çıkıp arabeskle devam eden Malatyalı İbrahim, `Arabesk ölmez!` diyor. `Kasetlerimde Gencebay gibi damar şarkılar da okudum, uzun havalar da. Halkın nabzına göre şerbet vermek zorundaydık.` Yetmişler yalnızca arabeskin değil, şarkılı filmlerin de parladığı dönem. Malatyalı sanatçıya göre filmler o günlerin klipleriydi. Halk sevdiği sanatçıyı hem izler, hem dinler, sinema salonundan çıkınca da plak almaya giderdi.

Şimdi gelelim can alıcı soruya; `Niye unutuldunuz abi?` Soruya karşılık soru; `Ne yapsaydık? Çok özür dilerim, gece kulüplerini mi arşınlasaydık. Kavga edip televizyon dolaşmak yakışır mı bana? O tür sansasyonlar bizi bitirir. Sınırı bilen insanlar olduğumuz için medyanın ilgisini çekmeyiz; ama halk efendi sanatçıyı sever. Allah`a şükür benim bir kitlem var.` Kitlesi kimdir İbrahim Bey`in? Orta Anadolulu; ama özellikle Karadenizli vatandaş... Bir aylığına gittiği Japonya`da onu beş ay tutan da Ordulu ve Fatsalı inşaat işçileri olmuş. Kastamonu`da öyle coşkuyla karşılanmış ki, `İbo gitse öyle tezahürat alamazdı. Beş bin kişilik salon yıkıldı.` diyor. Anadolu konserleri, sanatçıların `ekstra` adıyla tanımladığı etkinlikler arasında. Bugün hâlâ `eski isminin kaymağını` yiyen sanatçı, ekstraları yeterli bulmuyor. `Ha bugün, ha yarın gidiyoruz; ama bu iş öldü. Eskiden bir gazinoya gittiğimizde dört ay boyunca her gün program yapardık. Şimdi erkek sanatçı istemiyorlar.`

Huri Sapan: Ferdi Tayfur`a çok şey borçluyum

İhtimal ki Ferdiciler bir yandan Huri Sapan`ı da severler. `Huzurum Kalmadı` filminde, arkasında bağlama çalan Ferdi Tayfur`a mikrofon uzatan ve böylece ona şöhret kapılarını açan şarkıcı rolündedir. Oysa gerçekte Huri Hanım, Ferdi Tayfur`un filminin ismini taşıyan şarkıyla meşhur olmuştur. Nitekim kendisi de uzun yıllar türkü okuduğu halde bu arabesk parça sayesinde `isim` olduğunu ve Ferdi`ye çok şey borçlu olduğunu söylemekten çekinmez.

Nice zamandır sesi soluğu çıkmayan Huri Sapan`la Beylikdüzü`nde buluşacağız. Kulağımızda onun şarkılarından biri var: `Güneş belki doğacak belki de doğmayacak. Biliyorum bu son sabah seni benden koparacak...` Bu ses nasıl unutulur, nasıl ortadan kaybolur? Ama önce başa saralım kaseti; Google onun hayat hikâyesinden haber vermiyor çünkü... `Genç kızlık günlerimde Çakıl`daki, Lunapark`taki hanımlar matinesine giderdik. Her gidişimde matinede yapılan ses yarışmasına katılır ve hep birinci olurdum. Söylediğim iki şarkı vardı; `Mehtaplı gecelerde hep seni andım` ve `Lingo lingo şişeler`. Çok utangaçtım aslında, insanların gözüne bakıp iki laf konuşamazdım.` Sinema artisti olması içip yapılan teklifi de biraz bu yüzden geri çevirmiş. Gülhane`de papatyaların arasında otururken gazeteciler fotoğrafını çekiyor, ertesi gün filmciler peşine düşüyor. `Aşk Merdiveni` filminde Göksel Arsoy`un kız kardeşini oynaması isteniyor. Baba, `Allah korusun!` diyor, filmciler savuşturuluyor. Serde Karadenizlilik var, evde üç babayiğit ağabey... Fakat sonradan, konu komşunun da sağda solda dile getirdiği gibi, babanın yapmadığını eloğlu yapıyor ve Huri Sapan, eşinin isteği üzerine şarkıcı oluveriyor.

SEZEN AKSU HABERLERİ

Kraliçelerin aşkı büyük olur

1976`da Olmaz Olsun/Seni Gibi Vurdumduymaz 45`liğiyle çıkış yaptı. Bundan sonra tam 21 albüm çıkardı. Birkaç nesil onun şarkılarıyla âşık oldu. Şimdi Kaybolmayan Yıllar Arşiv Serisi`yle tüm unutulmaz şarkılarını topluyor. Sezen Aksu`nun dinleyicilerinden, dostlarından ve eleştirmenlerden oluşan jürimiz, Minik Serçe`nin en iyilerini seçti..

Sezen Aksu`nun 1977 yılında çıkardığı Kaybolan Yıllar/Neye Yarar adlı 45`liği, Türk pop tarihinin en çok satan plaklarından biri oldu. Şarkının sözü ve bestesi Sezen Aksu`ya ait. Hakan Eren bu şarkının hem söz hem beste olarak her şeyiyle Türk popunun en naif şarkılarından biri olduğu görüşünde: "Örtülü arabesk katılmamış en saf pop şarkılarından." Mert Özmen ise Sezen Aksu şarkıları arasında seçim yapmanın çok zor olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Müziği Sezen`e ait olmayan şarkıları bir yana koyarsam -ki bunların içinde sayısız hit vardır- bence en iyi Sezen şarkılarından biri. Ayrıca 45`lik döneminin ilk büyük hit`i." Mustafa Oğuz ve Uğur Yücel`in favorileri arasında da Kaybolan Yıllar yer alıyor.

Harbi Tv Harbix Acı Yok Dövüş Oyunu Kahramanı






Rafet El Roman & Yusuf Güney - Aşk-ı Virane

yusuf güney kopamam

YUSUF GÜNEY dinle

grup hepsi röportajları

Grup Hepsi - Olmaz Oglan

grup hepsi kalpsizsin

Grup hepsi Kalpsizsin

GRUP HEPSİ YALAN Video kLip

Grup hepsi mum VİDEO kLİp

rup hepsi mum

GRUP HEPSİ 3 kalp video kLip

Grup Hepsi sen bir tanesin

AŞK SAKIZI DİNLE

GRUP HEPSİ HEP BANA VİDEO KLİP

Özcan Deniz – Ya Evde Yoksan

Gökhan Türkmen - Büyük İnsan

Ebru Yasar - Eger (Elveda) 2009 süper orjinal video klip 2009 yeni türkce pop müzik 2009

Demet Akalın 2009 - Toz Pembe Şarkısın Video Klibi

grup 84 - eller günahkar

grup 84 azap

İlgili aramalar: müzik - grup 84 azap - grup - 84 - azap

grup 84 (ölürüm hasretinle)

grup 84--kara gözlüm

seksendört son mektup gerçek klibi

normerman-manyofobi

grup 84 dinle

meleklerinsözüvar

yalın_alışmak zorundayım

yalın kalamadım yalin

YALIN BİT PAZARI DİNLE

ismail yk - bas gaza türkiyem

ismail yk 2008 dugunun varmıs

10 Haziran 2009 Çarşamba

ismail yk bas gaza 2008 klip

ismail yk ebru yaşar-seviyorum seni

İSMAYİL YK DİNLE

Hadise Eurovision Şarkısı Dinle -Eurovizyon 2009

Hadise'nin Türkiye'yi 2009 Eurovision yarışmasında temsil edeceği şarkı nihayet belli oldu, hatta büyük ölçüde hazır durumda. İşte TRT'nin yılbaşı sürprizi olarak canlı yayında ekranlara getirdiği Hadisenin söylediği 2009 Eurovision şarkısı Düm Tek Tek online dinle..Sohbeti tam ekran yapmak için TIKLAYINhadise'nin 2009 eurovision şarkısını dinle.. hadise dinle.. eurovizyon şarkımız, hadise

Ayna Dinle, Grup Ayna'nın Şarkıları Dinle indir

şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Dinleme.Net'de Ayna şarkılarını dinliyorsunuz.Müzik dünyasının eski gruplarından artık onlar. Her ne kadar grubun kurucularından Cemil Özeren gruptan ayrılmış olsa da, Erhan Güleryüz'ün başarılı söz yazarlığı ve yorumuyla grup illa ki başarılarının devamını sürdürecektir. Ayna Grubu'nun bu zamana kadar birçokları için

Aslı Güngör Dinle, Aslı Güngör'ün Şarkıları Dinle indir

şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Dinleme.Net'de Aslı Güngör şarkılarını dinliyorsunuz!Müzik dünyasında yeni olmasına rağmen, en azından kendisini tanıyalı çok uzun süre olmamasına rağmen Aslı Güngör hep kaliteli şarkılarla çıktı karşımıza. Sadece iyi şarkılarla anılmak şüphesiz bir sanatçı için çok önemli. Aslı Güngör'ün yeni çıkardığı albümünde de aynı

Grup HEPSİ Dinle, Grup Hepsi Şarkıları Dinle indir

.şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda www.dinleme.net adresinde Grup Hepsi Şarkıları sayfasındasınız.Grup Hepsi ülkemizde bir devrimi gerçekleştirmişti. Kızlardan oluşan bir grubun ne kadar başarılı olabileceğini uzun seneler sonra göstermişlerdi. Peşinden de benzeri gruplar gelmişti zaten. Gerçi şu sıralar hepsi grubunun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

İbrahim Tatlıses Dinle, ibrahim Tatlıses'in Şarkıları Albümleri

...şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda İbrahim Tatlıses dinlemek için en doğru adreste, Dinleme.Net'in İbrahim Tatlıses şarkıları dinleme sayfasındasınız.İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıları ile hazırlanmış müthiş bir şarkı listesi karşınızda. Buranın İbraim Tatlıses severlerin hoş vakit geçirecekleri bir sayfa olduğundan hiç şüphe yok..

Pentagram Dinle, Pentegram Şarkıları Dinle Albümleri

..şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Pentagram dinlemek için en doğru adreste, Dinleme.Net'in Pentagram şarkıları dinleme sayfasındasınız.!Yaklaşık 20 sene öncesinin efsane hard rock grubu Pentagram. Hakikaten ülkenin o zamana kadar gördüğü en sert gruptu. Bir ilk olmalarına rağmen müthiş derecede başarılı müzik yapıyorlardı. Biz de bu efsane grup

Sertab Erener Dinle, Sertap Erener'in Şarkıları Dinle indir

...şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Sertab Erener dinlemek için en doğru adreste, Dinleme.Net'in Sertab Erener şarkıları dinleme sayfasındasınızSesine hakimiyet konusunda hakikaten bu ülkenin en'lerinden Sertab Erener. Bu zamana kadar müthiş sesini müthiş şarkılarla duyurdu bizlere. Biz de Sertab Erener'in şarklarıyla oluşturulmuş bir müzik listesi

Kolbastı Dinle | KOLBASTI indir

..şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Kolbastı dinlemek için en doğru adreste, Dinleme.Net'in Kolbastı dinleme sayfasındasınız.!Son dönemin en popüler müzik ve dans türü Kolbası şarkıları ile oluşturulmuş bir müzik listesi hazırladık. Birbirinden güzel Kolbastı müziklerini hemen üstteki listede bulabilirsiniz.kolbastı dinle.. kolbastı indir..

Oğuz Yılmaz Dinle, Oğuz Yılmaz'ın Şarkıları Dinle

...şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Şu anda Oğuz Yılmaz'ın şarkılarını dinlemek için en doğru adreste, Dinleme.Net'in Oğuz Yılmaz dinleme sayfasındasınız!Oğuz Yılmaz, her yaş grubundan dinleyicilerin sevdiği bir isim. Biz de 88 şarkılık Oğuz Yılmaz şarkıları listesi hazırladık. Hemen üstten bu Oğuz Yılmaz şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Full-Tam Şarkı Dinleme

Şarkıları TAM dinlemek için TIKLAYIN

Yalın Dinle, Yalın'ın Şarkıları Dinle 2009

...şarkıların gelmesi bağlantı hızınıza göre 15-20 saniye sürebilir..Yalın, 2009 baharında yepyeni bir albümle çıktı karşımıza. Albümünün adı Ben Bugün..10 şarkıdan oluşan bir albüm bu..Yalının Ben Bugün albümündeki tüm şarkıların demolarını üstteki playlistten dinleyip test edebilirsiniz..Ben Bugün Albümünde Yer Alan Şarkılar:1-Başka Hayatların Kadını2-Uzaktan Dünyalı3-Nerden Nereye4-Nezaketten5

CEZA FEAT KİLLA HAKAN


Rapstar Ceza- Killa Hakan Delight Canlı Performans - These bloopers are hilarious

CEZA YERLİ PLAKA


Ceza - The funniest bloopers are right here

9 Haziran 2009 Salı

sibel can - sensiz sabah olmuyor

zara - sibel can fesuphanallah

sibel can- emret oleyim

sibel can çakmak çakmak

sibel can// unuttu seni

ibrahim tatlıses hülya avşar nostalji

hülya avşar -- sensiz kaldım DİNLE

hülya avşar - ah be güzelim

hülya avşar yürü ya kulum !!!

kurtlar vadisi pusu (yeni müzik 2008)

cena

İlgili aramalar: müzik - cena - cena - cena - cena

XAT YARDIM

xat sohbete reset cek (sıfırla)
önce kendi xat sayfanızı acacaksınız.



xat


evet özeliklede bedava-sitem kullanıcıları bu işten memnun degil xat flas bi kod oldugu için ara sayfalara ekledigimizde kaynak tusuna bastıgımızda xatın yerel kanalına dönüyor.bu yüzden tekrar tekrar sayfayı her degiştirdigimizde kodu yeniden degişiyor ozamn sürekli kodu eklemeliyiz

sohbetimi siteme ekleyemiyorum

xat sohbeti ac

Sohbeti Türkceleştir
xat sohbeti ac niçkinin üzerine tıkla
acılan sayfa :

sonraki gelen sayfa:

XAT BAN AÇMA

Xat Ip değiştirme ban cözme
pcler için üretilmiş pc temizleme programı CCleaner xat ıp banınıda kaldırıyo tek yapmanız gereken internetten CCleaner indirip kurun vede calıştrın.
örnek görüntü:

Profilime kendi resimi nasıl koya bilirim bilirim

Profilime kendi resimi nasıl koya bilirim bilirim
Sohbette niçkinin üzerine 1 kere tıkla genelen sayfa :

xat avatarlar

xat avatarlar
resimleri xat profil yapa bilirsin

Yazı Avatarları 15 Yazı Avatarları 9 Yazı Avatarları 10 Yazı Avatarları 17 Yazı Avatarları 18
Yazı Avatarları 28 Yazı Avatarları 37 Yazı Avatarları 40 Yazı Avatarları 42 Yazı Avatarları 48
Yazı Avatarları 49 Yazı Avatarları 50 Yazı Avatarları 60 Yazı Avatarları 58 Yazı Avatarları 61
Recep İvedik Avatarları 5 Recep İvedik Avatarları 19 3D Avatarları 72 3D Avatarları 15 3D Avatarları 17
3D Avatarları 22 3D Avatarları 27 3D Avatarları 68 3D Avatarları 64 3D Avatarları 60

RESİM URL Sİ NASIL ALINIR

RESİM URL Sİ NEDEMEK?
Arkadaslar bildiginiz gibi 150 kb den buyuk resimleri siteye eklemekte gucluk cekiyorsunuz.Ayrıca 15 mb dan fazla resim ekleyemiyorsunuz.Resimlerinizi direk siteye yüklemek yerine photobucket-esnips-fileden-resimupload gibi sitelere ucretsiz uye olablir ve resimlerinizi o sitelere yuklersiniz.O siteler zaten URL yi otomatik veriyor.Veya yuklediginiz resmin ustune ters tıkladıgınız zaman özellikleri tıklayın acılan pencerede URL http:// ile baslayan alan resmin URL sini göstermektedir.Onu kopyalayıp kullanabilirsiniz.

RESİM URL Sİ NASIL ALINIR?

resim urlsi bi resimin internet adresidir bu urleyi nasıl alırız bir internette gördügünüz resimin üzerine sag tıklayarak özellikler deriz orada adres url yazar orayı kopyalarız.

Degişken Avatar Resimi Yapma

Degişken Avatar Resimi Yapma
Buraya Tıkla
tıladıktan sonra acılan sayfadan resim urllerini yapıştırın sonrada sumbite tıklayın cıkan url yi avatar urlsi bölümüne yapıştırın

XAT HACKED

Xat üzerinde grup teşvik!

Artık grup için xats kullanarak terfi olabilir. Buradan başlayın.

POWERS


XAT POWERS

Your Registered User Email: Kayıtlı Kullanıcı E-posta:

Sohbet xat için Abone Kuvvetler ve Yeteneğiniz alın

You can use your xats to buy special powers and abilities for the xat chat. Bu xat sohbet için özel yetki ve yeteneklerini almak için xats kullanabilirsiniz.

Rules: Kurallar:

  • You must comply with the terms Bu şartlar uygun olmalıdır
  • Powers only work if you are subscribed (have days) Eğer (gün) var abone Kuvvetler sadece iş
  • More powers will be added later Daha fazla yetki daha sonra ilave edilecektir
  • Powers may be withdrawn from sale (so hurry get yours now!) Kuvvetler satışından (böylece senin hemen acele geri olabilir!)
  • The price of Powers will change up and down depending on demand Yetkilerinin Fiyat yukarı ve aşağı talebe bağlı olarak değişecektir
  • Other users can see what powers you have turned on Diğer kullanıcılar size güçler ne çevirdiler görebilirsiniz
  • Powers can be individually turned on and off Kuvvetler ayrı ayrı açık ve kapalı olabilir
  • Powers are tradable with other users Kuvvetler diğer kullanıcılarla ticari bulunmaktadır
  • Powers stay with you until you trade them Siz onları ticaret Kuvvetler ile kalmak
  • Each power has a power smilie. Her güç bir güç smilie vardır. Only users with the power can use the power smilie. Güç güç smilie kullanabilirsiniz Sadece kullanıcılar.
  • Please read the description of the powers (mouse over to get the pop up description) Lütfen (fare pop açıklamasına kalkmak için üzerindeyken) yetki açıklamasını okuyun
Power Güç Smilie Smilie Cost each Maliyet her Quantity Miktar or check veya çek Description Please read carefully! Açıklama dikkatle okuyun lütfen!
Purple Pawn Mor piyon (purple) () mor 25000 xats 25000 xats Turn your pawn purple. Çevirin piyon mor. When this power is enabled you will show as purple on the user list no matter what your status. Bu güç olarak kullanıcı listesinde ne olursa olsun durum mor gösterir etkinleştirilir. xat's first epic power is expensive so will be very rare. xat ilk destan gücü çok nadir olur pahalıdır.
Diamond shaped Smilies Baklava biçiminde Smileler
Unavailable, try trading Kullanılamıyor, ticaret deneyin
(diamond) (elmas) Give a purple diamond shape to any "yellow" smilie. Herhangi bir "sarı" için smilie bir mor elmas şekli verin. To make a diamond smilie add #d to the smilie code eg (smile#d). # D smilie kodu (gülümseme örneğin # d) bir elmas smilie eklemek için. If you have color powers you can change the color. Eğer rengini değiştirebilir renk güçler var. EG for red use: (biggrin#d#FF0000). EG kırmızı kullanımı için: (biggrin # D # ff0000). Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
sinbin a moderator bir moderatör sinbin (sinbin) (sinbin) 300 xats 300 xats NOTE YOU HAVE TO BE AN OWNER TO USE THIS POWER! ŞU AN SAHİBİ İÇİN BU GÜÇ gerekmektedir NOT! Strip a moderator of kick and ban power from 1 minute to 24 hours. Şerit tekme ve yasağı güç bir moderatör 1 dakika 24 saat. To use private chat the user and send him a message like /n2.5 which in this case would sinbin for 2 hours 30 minutes. Özel kullanıcı sohbet ve onu / n2.5 Bu durumda 2 saat 30 dakika sinbin de bir mesaj göndermek kullanmak için.
Make your self a guest Kendinizi misafir olun (guestself) () guestself 250 xats 250 xats Type /g in the main chat to turn yourself into a guest. Tip / g ana bir misafir olarak kendinizi açın sohbet. Useful if you don't want to be a member on a chat or you want to resign as mod or not be main owner for a while. NOTE: If you de-owner yourself make sure you can get it back! Eğer bir sohbet ya da ya da şık bir süre ana sahibi olmayabilir istifa istediğiniz bir üyesi olmak istemiyorum Faydalı. NOT: Kendinizi bunu geri alabilirsiniz emin olun de sahibi Eğer!
Pink guest and member Pembe misafir ve üye (pink) () pembe 500 xats 500 xats Turn your pawn pink. Çevirin piyon pembe. When this power is enabled you will show as pink on the user list if you are a guest and a darker pink if you are a member. Bu güç Eğer üye olması misafir ve koyu pembe gibi kullanıcı listesinde pembe gösterir etkinleştirilir. NOTE: YOU MUST BE A GUEST, MEMBER OR OWNER IN $TEALTH MODE TO USE THIS POWER! NOT: Bir ZİYARETCİ BE, ÜYE VEYA sahibinde $ TEALTH BU GÜÇ moduna!
Invisible owner Görünmez sahibi (invisible) () görünmez 40 days 40 gün NOTE: YOU MUST BE AN OWNER TO USE THIS POWER! NOT: ŞU AN MUST SAHİBİ İÇİN BU GÜÇ BE! Become invisible and show your status as offline/not present and still see the chat messages. Ol görünmez ve çevrimdışı olarak statü ve / yoksa hala mesajları sohbet gösterir. To enable this power, have it checked it in the powers box. Bu güç sağlamak için yetki kutusuna bunu kontrol ettirin. When you first turn up on a chat you will be invisible, if you talk you will appear online. Eğer çevrimiçi görünür konuşmak İlk kez sizin görünmez olacak sohbet üzerinde yukarı çevirin. You are only invisible to users you out rank. Sadece sıralama dışında kullanıcılar sizin için görünmezdir.
Kick lower ranks Kick alt sıralarda (superkick) (superkick) 15 days 15 gün Allows you to Kick lower ranks. Daha düşük sırada Kick sağlar. Main Owners can kick Owners, Owners can kick mods and Members can kick banned members and BANNED guests. Ana Sahipleri, Sahipleri Değişiklikler tekmelemek için Sahipleri tekme ve Üye üyeleri ve misafirler Banned yasaklı tekmelemek olabilir. If you have boot power you can boot lower ranks as well! Eğer önyükleme de rütbe düşürebilirsiniz önyükleme güç var!
Show your xats and days Gösterin xats ve gün (show) (gösterisi) 50 xats 50 xats Allow other users to see your xats and days. Kullanıcılarınıza sizin xats ve gün görmek için. Xats and days will appear on the powers dialog Xats ve gün yetki iletişim görünecektir
Octogram shaped Smilies Octogram şeklinde Smileler (octogram) (octogram) 150 xats 150 xats Give a light green octogram shape to any "yellow" smilie. Herhangi bir "sarı" için smilie hafif yeşil octogram şekli verin. To make a octogram smilie add #o to the smilie code eg (smile#o). Bir octogram smilie için smilie kodu # o (gülümseme örneğin # O ekleyebilirsiniz) yapmak için. If you have color powers you can change the color. Eğer rengini değiştirebilir renk güçler var. EG for purple use: (biggrin#o#800080). EG mor kullanımı için: (biggrin # O # 800080). Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Boot a user to another chat Önyükleme, bir kullanıcı başka bir sohbet (boot) (önyükleme) 80 days 80 gün NOTE YOU HAVE TO BE AN OWNER OR MODERATOR TO USE THIS POWER! SİZİN BU GÜÇ İÇİN BİR SAHİBİ VEYA MODERATÖR gerekmektedir NOT! Boot a user to another chat. Önyükleme, bir kullanıcı başka bir sohbet. To boot click on the user and choose kick, there is a box to enter the group to kick them to eg "Ignition". If you boot people to inappropriate rooms or otherwise abuse the power it is a violation of the terms and you will forfeit the power. More info Kullanıcı üzerinde önyükleme tıklayın ve tercih tekmelemek için, bu gruba girmek için, örneğin "Kontak". Eğer uygunsuz oda önyükleme kişi veya bu şartları ihlal ve zarar edecek gücü kötüye kullanma onları tekmelemek bir kutu güç. Daha fazla bilgi
Smilies with no background Herhangi bir arka plan ile Smileler
Unavailable, try trading Kullanılamıyor, ticaret deneyin
(clear) () net Give a clear background to any "yellow" smilie. Herhangi bir "sarı" için smilie net bir bilgi verin. To make a clear smilie add #c to the smilie code eg (smile#c). # The smilie kodu (gülümseme örneğin c # c) net bir smilie eklemek için. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Hexagon shaped Smilies Altıgen biçimli Smileler (hexagon) (altıgen) 100 xats 100 xats Give a pink hexagon shape to any "yellow" smilie. Herhangi bir "sarı" için smilie pembe altıgen şekil verin. To make a pink hexagon smilie add #x to the smilie code eg (smile#x). # X smilie kodu (gülümseme örneğin # x) pembe altıgen smilie eklemek için. If you have color powers you can change the color. Eğer rengini değiştirebilir renk güçler var. EG for purple use: (biggrin#x#800080). EG mor kullanımı için: (biggrin # x # 800080). Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Color Cycle Smilies Renk Döngüsü Smileler (cycle) (döngüsü) 500 xats 500 xats Give a cycle of rainbow colors to any "yellow", heart or square smilie. Için gökkuşağı renkleri bir döngü ver herhangi bir "", kalp ya da kare smilie sarı. To make an cycle smilie add #y to the smilie code. Bir döngü smilie için smilie kodunuza # y eklemek için. EG (smile#y). EG (gülümseme # y). To make a heart smiley cycle use: (wink#h#y), To make a square smiley cycle use: (frown#s#y). Kalp gülenyüz döngüsü kullanmak için: (göz kırpmak # s # y), kare gülenyüz döngüsü kullanmak için: # # y s (sinir). Works with ( ) Smilies only. Eserler () Smileler sadece.
Neon Glow Names Neon Glow İsimler (nameglow) (nameglow) 400 xats 400 xats Eğer özel bir parlaklık renkli ekleyebilirsiniz renk güçler var. EG for red use: (glow#r) or white use: (glow#FFFFFF) EG kırmızı kullanımı için: (parlaklık # r) veya beyaz kullanın: (parlaklık # FFFFFF)
Square shaped Smilies Kare şeklinde Smileler (square) () kare 100 xats 100 xats Bir camgöbeği kare smilie Düş smilie kodu (örneğin gülümseme s eklemek için # lar). If you have color powers you can change the color. Eğer rengini değiştirebilir renk güçler var. EG for purple use: (biggrin#s#800080). EG mor kullanmak için: # # 800080 s (biggrin). Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Animated Avatar/Picture Animasyon Avatar / Resim (animate) () canlandıracaksanız 400 xats 400 xats Make an animated avatar from a strip of pictures you specify. Belirttiğiniz resim şerit bir animasyonlu Avatar olun. Set your avatar to be a horizontal strip of square pictures and an animation will be shown as your avatar. Sizin resminiz olarak gösterilecektir sizin resminiz ayarlayın kare resim yatay bir şerit ve bir animasyon için. You can convert animated GIFs to picture strips here Resim şeritler buraya hareketli GIF dönüştürmek için
Random Avatar/Picture Rastgele Avatar / Resim (shuffle) (karıştırma) 25 xats 25 xats Selects a random picture from a strip of pictures you specify. Belirttiğiniz resim şerit rasgele bir resim seçer. Set your avatar to be a horizontal strip of square pictures and a random picture will be shown with each message. Tool to help make a strip . Sizin resminiz ayarlayın kare fotoğraf ve rasgele bir resmin yatay bir şerit her mesaj ile gösterilir gerekir. Aracı şerit yapmak için.
Heart shaped Smilies Heart Shaped Smileler
Unavailable, try trading Kullanılamıyor, ticaret deneyin
(heart) (kalp) Give a heart shape to any "yellow" smilie. Herhangi bir "sarı" için smilie kalp şekli verin. To make a heart smilie add #h to the smilie code eg (biggrin#h). Kalp smilie için smilie kodu (biggrin # h) örneğin # saat eklemek için. If you have color powers you can change the color . Eğer rengini değiştirebilirsiniz renk güçler var. EG for a pink heart use: (love#h#ff99ff). EG pembe kalp kullanımı için: (TR # S # ff99ff). Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Light/Dark Smilies Işık / Karanlık Smileler (light) (açık) 150 xats 150 xats Light/Dark any "yellow" smilie. Işık / Karanlık bir "" smilie sarı. To make a smilie lighter add pluses to the smilie #+++, darker add minuses #---- to the smilie code. Bir smilie bu smilie #+++, minuses eklemek için koyu pluses eklemek hafif yapmak için #---- olan smilie kodunuza. If you have multiple color powers you can create custom colored smilies. Eğer özel simgeler renkli oluşturabilirsiniz birden fazla renk güçler var. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Blue Color Smilies Mavi Renk Smileler (blue) (mavi) 150 xats 150 xats Color any "yellow" smilie blue. Renkli bir "sarı" smilie mavi. To make a smilie blue add #r to the smilie code eg (d#r). Mavi smilie için smilie örnek kodlar (d # r) # R eklemek için. If you have multiple color powers you can create custom colored smilies. Eğer özel simgeler renkli oluşturabilirsiniz birden fazla renk güçler var. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Green Color Smilies Yeşil Renkli Smileler (green) () Yeşil 150 xats 150 xats Color any "yellow" smilie green. Renkli bir "sarı" smilie yeşil. To make a smilie green add #r to the smilie code eg (d#r). Yeşil smilie için smilie örnek kodlar (d # r) # R eklemek için. If you have multiple color powers you can create custom colored smilies. Eğer özel simgeler renkli oluşturabilirsiniz birden fazla renk güçler var. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Red Color Smilies Kırmızı Renkli Smileler (red) (kırmızı) 150 xats 150 xats Color any "yellow" smilie red. Renkli bir "sarı" smilie kırmızı. To make a smilie red add #r to the smilie code eg (d#r). # R) bir smilie kırmızı smilie örnek kodlar (d # R eklemek için. If you have multiple color powers you can create custom colored smilies. Eğer özel simgeler renkli oluşturabilirsiniz birden fazla renk güçler var. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Add a hat to your "pawn" Için "piyon" bir şapka ekleyin (hat) (şapka) 100 xats 100 xats For a Turkish cap or baseball hat use (hat#t#FF0000). Türk kılıfı veya beyzbol şapka kullanmak için (şapka # t # ff0000). For a US football helmet use (hat#f#000080). Amerikan futbolu kask kullanımı için (şapka # F # 000080). You can use any color with a hex code. Bir hex kodunu herhangi bir renk kullanabilirsiniz. More hats will be added. Diğer şapkalar eklenecektir. Some hats may only available for holidays. Bazı şapkalar sadece tatil için Mayıs
Owner can make temporary moderator Sahibi geçici moderatör yapabilirsiniz (tempmod) () tempmod 50 days 50 gün NOTE YOU HAVE TO BE AN OWNER TO USE THIS POWER! ŞU AN SAHİBİ İÇİN BU GÜÇ gerekmektedir NOT! Make a user a moderator from 1 minute to 24 hours. Bir kullanıcı 1 dakika 24 saat için bir moderatör olun. To use private chat the user and send him a message like /m2.5 which in this case would make him a moderator for 2 hours 30 minutes. Özel kullanıcı sohbet ve onu / m2.5 Bu durumda 2 saat boyunca ona bir moderatör 30 dakika olacak gibi bir mesaj göndermek kullanmak için.
Only PC from friends Arkadaş sadece PC (nopc) () nopc 200 xats 200 xats Block incoming PC (private chat) from all users except friends. Blok gelen PC (sohbet) arkadaşlar hariç tüm kullanıcılardan özel. You can still initiate a PC. Hala bir PC başlatabilirsiniz. Owners, Mods and xat staff can always PC you. Sahipleri, Değişiklikler ve xat personel her zaman bilgisayarınızdan.
Hide registered (no star) Gizle (yıldızsız) kayıtlı (reghide) (reghide) 100 xats 100 xats Remove your star or heart so that you show on the user list like an unregistered user. Böylece ruhsatsız kullanıcı gibi kullanıcı listesinde göstermek yıldız veya kalp çıkarın. All other subscriber features still work eg glitter. Tüm diğer abone hala örneğin pırıldamak eser bulunuyor.
Turn off audies sounds Audies kapat sesleri (noaudies) (noaudies) 10 xats 10 xats Turns off the audies sound effects. Kapatma audies ses efektlerini açar. Any messages with an audie will just beep like any other message. Bir audie ilgili mesajlar başka bir mesaj gibi bip sesi. Audies still work if you click on them. Onlara tıkladığınızda Audies hala çalışıyoruz.
Mirror smilies Ayna simgeler (mirror) () ayna 100 xats 100 xats Mirror almost any smilie left to right. Ayna her smilie sağa sola. To make a smilie mirror add #m to the smilie code eg (cd#m). Smilie bir ayna olan smilie kodu örneğin # metre eklemek için () # E cd. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Upside down smilies Ters simgeler (invert) () ters 200 xats 200 xats Make almost any smilie upside down. Ters hemen her smilie olun. To make a smilie upside down add #i to the smilie code eg (cd#i). Ters bir smilie yapmak için # i smilie örnek kodlar eklemek () # CD. Works with () smilies only. Eserler () simgeler sadece.
Friends can't follow you Arkadaşlar sizi takip edemez (nofollow) () nofollow 100 xats 100 xats Normally friends can locate you and follow you around from chat to chat. Normalde Arkadaş Bulmak ve sohbet sohbet yaklaşık izleyin. This power allows you to block them from locating and following you. Bu güç sizi bulmak ve aşağıdakilerden birini engellemek sağlar.
Zoom avatar on mouse over Farenizin Zoom Avatar üzerinden (zoom) () Zoom 300 xats 300 xats When anybody mouses over your picture it will enlarge so that they can get a better look. Ne zaman ki daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz büyütmek olacaktır resmi üzerinde kimse fareler. Also you can zoom anyones picture on the chat. Ayrıca, sohbet üzerinde herkesin resmi yakınlaştırabilirsiniz.
Moderator ban 8 hours Moderatör yasağı 8 saat (mod8) (mod8) 500 xats 500 xats On any chat where you are a moderator you will be able to ban for up to 8 hours (up from 6). Herhangi bir yerde en fazla 8 saat (en fazla 6) yasağı şekilde bir moderatör vardır sohbet Açık.
Hide subscriber (Black star) Gizle abone (Siyah yıldız) (subhide) (subhide) 100 xats 100 xats Set your star or heart to black (from red) even if you are a subscriber (have days). (Kırmızı) siyah bile bir abone için yıldız veya kalp Seti (gün) var. All other subscriber features still work eg glitter. Tüm diğer abone hala örneğin pırıldamak eser bulunuyor.
Go to top of section Bölümünün Yukarı git (topman) (topman) 200 xats 200 xats Your icon will go to the top of your section (eg moderator/member) even if you have a high id number unless another user also has this power Sizin simge bölümünde (örneğin moderatör / üye) üst için bile yüksek bir kimlik numarası sürece başka bir kullanıcı da bu kadirdir sahip olacaktır

ChaT